Geen bla bla maar boom boom 🌳🌳🌳

Ik zet me al 20 jaar in voor een groener Pajottenland als vrijwilliger van Natuurpunt en als directeur van Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei. Voor echte verandering is een andere politiek nodig in het Pajottenland. 

De kracht van de natuur

Onze plattelandsgemeente Pajottegem wordt steeds meer overgeleverd aan projectontwikkelaars. Ik zie dat de lokale politiek laat betijen en natuur en landbouw tegen elkaar blijft opzetten. Een droevig dieptepunt was toen onze gemeentebesturen het dossier weigerden te steunen voor landschapspark Boerenlandschap Pajottenland.

Pajottegem heeft nood aan meer ruimte en waardering voor bos, groen en water. Niet alleen om de klimaatcrisis tegen te gaan, maar ook om ons als mens beter te voelen. Samen met Groen wil ik niet tegen de natuur, maar mét de natuur werken.

Groen op den buiten

Groen is voor mij dé partij van het platteland. Enkel Groen durft de bouwwoede een halt toeroepen en gaat voluit voor samenwerking van natuur en landbouw. Groen maakt werk van sociaal beleid, levende dorpen en betere mobiliteit.

Contacteer me gerust met jouw suggesties, vragen en ideeën: Alwin Loeckx, [email protected], 0494 236 349, Facebook  Instagram

 

Mijn natte droom voor Pajottegem… natuurlijk en zuiver open zwemwater 🏊 langs de Mark en aan Paddenbroek

 

Samen werken aan de erkenning van het Pajottenland als Vlaams landschapspark 🌿🚜🏆... onze streek verdient dat!

Andere Kandidaten