Bezoek aan foto-expo 'To Bee or not to Bee' (carpool of fietsen)

Mei
01
01 Mei 2018 / 02:00 PM tot 05:00 PM

Location

Elisabethpark (achter bibliotheek)
Halle, Flanders
Belgium
Google map and directions

Foto-expo 'To Bee or not to Bee' is een boeiende tentoonstelling in Halle op initiatief van onder andere Aculea en GoodPlanet Belgium. De achteruitgang van bijen en andere bestuivers is zeker ook in het Pajottenland een belangrijk probleem. De oplossing ligt in onze tuinen, bij landbouwers, gemeenten... Groen Pajottenland bezoekt de tentoonstelling op dinsdag 1 mei. Zin om mee te gaan? Laat iets weten (via Facebook of [email protected]) om te carpoolen of samen te fietsen vanuit het Pajottenland naar Halle.

De bijen-tentoonstelling staat opgesteld in het stadspark van Halle (deel Elisabethpark achter de bibliotheek). Het is daar op 1 mei ook de hele dag Zennefeest met picknick, muziek, animatie en tal van activiteiten. Voor de picknick moet je vooraf inschrijven. Alle info over het Zennefeest via www.zennefeest.be.

Posted by on
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.