Dag van het Park: wandeling van Ter Rijst naar Heikruis

Mei
27
27 Mei 2018 / 02:00 PM tot 05:00 PM

Groen Pajottenland nodigt je uit op een ‘walk in the park’ over meer groen en nabije natuur in het Pajottenland. We starten in het prachtige park van Ter Rijst. Langs het bosreservaat wandelen we naar Heikruis centrum. Daar maken we kennis met inwoners die eigen plannen uitwerkten voor herinrichting van het dorpscentrum met maximale waardering voor de oude kloostertuin.

Onderweg houden we ook even halt bij een nieuw bos dat werd aangeplant door een enthousiaste inwoner. We eindigen met een drankje aan de hoeve Terrest en lijsten mogelijkheden op voor meer bos, parken en speelnatuur in het Pajottenland. Groen pleit alvast voor 20% meer bos in het Pajottenland en groenere dorpen en buurten voor iedereen.

Start aan parking Ter Rijst (Kasteelstraat, Pepingen) en einde met drankje. Wandeling is 6 km. Gratis deelname maar graag vooraf een seintje via [email protected].

Foto: Stijn Van Driessche, http://redhetkloostervanheikruis.blogspot.be

Posted by on
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.

Recent responses